Nobuna Güvenilir mi?

Nobuna Güvenilir mi?

Nobuna güvenilir mi?

Son zamanlarda Nobuna reklamlarını Facebook’da bol bol görmeye başladım. Merak edip siteyi ziyaret ettim. İddialarına göre 2500’den fazla Premium tema ve eklentiyi, yapımcılarından %90 daha ucuz veriyorlar.

Hatta site üzerindeki bütün tema ve eklentilere aylık sadece 15 dolar ödeyerek erişim sağlayabiliyorsunuz. Çok dikkatimi çekti ve bu işi biraz kurcalamak istedim. Çünkü düşünsenize 89 dolar değerindeki Yoast Seo Premium eklenitisini bile 10,99 dolardan verebildiklerini iddia ediyorlar.

Nobuna.com Facebook reklamı
Nobuna.com Facebook reklamı

Nasıl yapımcılarından daha ucuza eklenti ve tema satabildiklerini sorduğumda, “Özel destek hizmetini biz üstlendiğimiz için bu kadar ucuza verebiliyoruz” şeklinde bir cevap verdiler. Mantıklı gelsede yeteri kadar ikna olmadım.

Peki Nobuna Güvenilir mi ?

Eklentisi Nobuna’da bulunan Türk yapımcılardan Emre Vona ile iletişime geçtim. Bir iş birliği olup olmadığını sordum. Aldığım Cevap aşağıda gördüğünüz gibi 🙂

Emre Vona’nın gönderdiği E-Posta
Emre Vona’nın gönderdiği E-Posta

Emre Vona’dan aldığım cevap bana yetti lakin bir de Yoast Seo Premium yapımcılarına mail atayım dedim. Aynı cevabı onlardanda aldım. Yoast Seo premium yapımcılarından gelen E-postayı aşağıda görebilirsiniz.

Yoast Seo Premium Yapımcılarından Gelen E-posta
Yoast Seo Premium Yapımcılarından Gelen E-posta

Gelen Cevap E-postalarından da anlayabileceğiniz gibi Nobuna.com tamamen yasadışı bir şekilde işlem yapıyor. Muhtemelen internetten indirdikleri Warez içerikleri insanlara ücretli bir şekilde satıyorlar. Siz siz olun sitenizin güvenli bir şekilde yayın hayatına devam edebilmesi için yapımcılarından başka hiç kimseden eklenti ve tema almayın.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)